Lexus va prezenta noul GS 350 F SPORT, la SEMA 2011

Japonezii aduc la salonul de tuning din Las Vegas cea mai sportivă versiune a lui Lexus GS, ce prefaţează un posibil GS-F.

Lexus va prezenta noul GS 350 F SPORT, la SEMA 2011 Lexus va prezenta noul GS 350 F SPORT, la SEMA 2011

SEMA este unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei auto americane. Chiar dacă nu este locul unde să fie prezentate ultimele noutăţi din industria de automobile noi, salonul organizat în Las Vegas şi-a atras faima internaţională datorită proiectelor extravagante de tuning ce sunt prezentate în premieră.

Se pare că Lexus a luat foarte în serios importanţa salonului SEMA de anul acesta, aşa că l-a ales ca ocazie ideală pentru lansarea noului GS 350 F Sport Package. Limuzina japonezilor vine cu un kit estetic gândit să facă senzaţie, acesta cuprinzând bumpere cu design sport, precum şi jante de 19 inchi.

Dinamica va fi asigurată de sistemul de suspensii adaptive, barele anti-ruliu cu setare sport, precum şi de sistemul de frânare care a primit discuri de dimensiuni mărite. Modelele echipate cu tracţiune spate vor beneficia şi de sistemul Variable Gear Ratio, care va ameliora prestaţia sedanului în viraje. La interior, pielea Red Cabernet şi scaunul electric sport cu 16 poziţii vor asigura o ambianţă optimă.

Noul Lexus GS 350 F Sport Package va beneficia de serviciile propulsorului V6 de 306 CP. Acesta va asigura performanţa unui sprint 0-100 km/h de 5,7 secunde, în condiţiile în care viteza maximă este limitată la 230 km/h. Cuplul de 375 Nm este moderat de transmisia cu şase trepte, care beneficiază şi de padele amlasate pe coloana de direcţie. Până la apariţia unui posibil GS-F, acesta este cel mai opulent sedan sport de la Lexus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.