Licitaţie cu maşini Ferrari de milioane

Data de 20 decembrie 2008 va rămâne întipărită în mintea colecţionarilor de maşini Ferrari: în Gstaad, Elveţia, milionarii lumii au participat la o licitaţie pentru mai multe maşini Ferrari de colecţie.

Licitaţie cu maşini Ferrari de milioane Licitaţie cu maşini Ferrari de milioane

Nu ştim încă rezultatele acestei licitaţii, dar ştim cam de la ce valori s-a pornit pentru câteva dintre maşinile expuse (primele două provin din colecţia lui Antoine Midy, celebru colecţionar de maşini Ferrari, recent trecut în nefiinţă.

  • Ferrari 121 LM Spyder (1955) - 4 milioane USD; maşina a fost pilotată de Phil Hill în cursa de 24 de ore de la LeMans, din 1995, precum şi în Grand Prix Venezuela
  • Ferrari 212 Export Spyder (1951) - 2,4 milioane USD
  • Ferrari 250GT "Tour de France" Aluminium Competition Berlinetta (1958) - 3,5 milioane USD
  • Ferrari Enzo (2004) - 1,1 milioane USD

Iar lista de cadouri pentru milionari nu se încheie aici...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.