Licitaţie Hollywoodiană

Oare cine ar fi suficient de frustrat să liciteze pentru ..chestia asta?

Licitaţie Hollywoodiană Licitaţie Hollywoodiană

Ţin minte că am rezistat fix la jumătate de episod în ceea ce priveşte noua generaţie a serialului Knight Rider. Era vorba de primul episod, evident...însă penibil era puţin spus. Televiziunea NBC l-a anulat după doar un sezon difuzat, iar fani ai serialului original pot răsufla uşuraţi într-un final. Plus că, Trans Am-ul era mult mai cool.

În fine, Mustangul odios nu a fost singurul model scos la licitaţie. Alături de el au mai participat şi Benzul 220SE decapotabil din super comedia The Hangover, două bodyshell-uri Cobra din primul Iron Man, un El Camino şi o motocicletă Buell - ambele din Terminator: Rise of the Machines.

Licitaţia în sine are loc începând cu data de 19 Mai la Indiana Fair Grounds în SUA, iar dacă aş putea participa, probabil aş merge pe mâna motocicletei din T4.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.