Licitaţie italiană

Nu ai bani să te numeşti posesor de Ferrari complet? Atunci poti să participi la licitaţia de componente ale modelelor câştigătoare în campionatul mondial de Formula 1.

Licitaţie italiană Licitaţie italiană

Ferrari s-a hotarat să facă puţin curat prin garaj şi a scos la licitaţie mai multe componente importante ale maşinilor din Marele Circ, prilej excelent chiar şi pentru fanii mai puţin potenţi financiar să-şi dovedească ataşamentul faţă de caluţul cabrat. Piesele au preţuri începând încă de la doar 300 de euro şi au fost folosite în modele celebre, unele dintre ele câştigătoare de campionate modinale, cum este cazul celui din 2001. Licitaţia se va desfăşura până pe 26 iulie, iar toţi doritorii pot analiza piesele în magazinul Ferrari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.