Licitaţie pe Twitter: Fiat 500 America “number one”

Pe 1 Martie, Fiat va da startul unei noi competiţii. Miza este un model de colecţie, unic: Fiat 500 America “number one”.

Licitaţie pe Twitter: Fiat 500 America “number one” Licitaţie pe Twitter: Fiat 500 America “number one”

Între 1 şi 15 martie participanţii vor putea să licitieze la adresa www.500america.fiat500.com urmând ca, la sfârşitul concursului, cel care a oferit cea mai mare sumă să ia acasă Fiat 500 America, personalizat cu numele de cont al utilizatorului, inscriptionat sub logo-ul dedicat 1/500. Mai mult decât atât, vizitatorii standului Fiat de la Salonul Auto de la Geneva 2012 vor putea urmări live evoluţia licitaţiei de pe un ecran aflat în dreptul modelului promovat.

Fiat 500 America este un tribut adus de Fiat Statelor Unite ale Americii în general şi va fi inspirat bineînţeles din stilul tipic nord american: stelele şi dungile ce apar şi pe steagul american se vor regăsi pe carcasa oglinzilor exterioare şi pe stickere-le laterale alături de nuanţa American Blue şi de jantele din aliaj de 16". Motorizarea va fi cea de 1.2 69 CP Euro 5.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.