Lifan 3-Series

Chinezii nu se mai opresc din copiat. Iar ultima lor victimă pare să fie MINI, versiunea chinezească primind un nume mai mult decât ironic: 3 Series.

Lifan 3-Series Lifan 3-Series
Noul model este produs de Lifan şi a fost prezentat ieri presei din China. Potrivit site-ului oficial, noul model va intra în vânzare în prima jumătate a acestui an. Interesant este că deşi asemănările cu MINI sunt evidente, modelul chinezesc pare puţin disproporţionat. Rămâne de văzut dacă îl vom vedea în Europa şi cum va reacţiona BMW la vederea acestuia.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.