Lifan 320

Pentru mulţi constructori auto chinezi, a copia modele cu renume nu este un lucru de blamat. Noi, însă, îi arătăm cu degetul, ca europeni cu tradiţie în domeniul auto.

Lifan 320 Lifan 320
Lifan 320 - Mini-ul chinezescDeşi există destule diferenţe faţă de cunoscutul Mini, acest Lifan 320 arată, la prima (ba chiar şi la a doua) privire ca un Mini. Însă Mini clar arată mai reuşit, mult mai simpatic şi nu este propus într-o banală configuraţie cu 5 uşi.

Faţă de Mini, Lifan 320 poate transporta 5 adulţi, deşi este mai lung cu numai 5 cm (dar dacă vorbim de 5 adulţi asiatici...). Dimensiunile maşinii sunt 3,75 m lungime, 1,62 m lăţime, 1,43 m înălţime, însă valoarea ampatamentului nu se ştie. Motorizarea este un 1,3 litri 16V, care consumă doar 4,89 litri/100 km şi este conformă Euro5 (!), fiind capabilă să propulseze maşina până la 155 km/h.

Lifan 320 - copiază Sirion?Automobilul este prevăzut a fi lansat pe piaţa chineză începând cu a doua jumătate a anului şi se preconizează a fi una dintre cele mai ieftine maşini din categorie. Despre Lifan 320 mai putem adăuga că este o copie destul de proastă a lui Mini. Însă poate fi considerată una mai puţin proastă a precedentei generaţii Daihatsu Sirion...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.