Limuzina Fiat 500 by Castagna

Carrozzeria Castagna Milano ne propune un proiect mai mult decât interesant: o limuzină derivată din micuţa Fiat 500.

Limuzina Fiat 500 by Castagna Limuzina Fiat 500 by Castagna

Carrozzeria Castagna din Milano este un binecunoscut caroser italian, care mai bine de un secol a fabricat caroserii speciale pentru diverse modele. De această dată, italienii şi-au îndreptat atenţia către citadina Fiat 500, propunând limuzina Fiat 500 în două variante: LimoCity 500 şi LimoSun 500.

LimoCity 500 se doreşte a fi o maşină ecologică, fiind înlocuite propulsoarele convenţionale cu două motoare electrice care permit maşinii să atingă o viteză maximă de 160 km/h şi o autonomie teoretică de 250 km. Din punct de vedere dimenensional LimoCity 500 propune o lungime de 5,32 metri şi o înălţime de 1,58 metri. LimoSun 500 este destinată plimbărilor sub soare, după cum reiese şi din numele acesteia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.