Limuzina lui Putin a fost implicată într-un accident grav. Şoferul preferat al preşedintelui rus a murit pe loc - VIDEO

Maşina pe care Vladimir Putin o foloseşte pentru deplasări...

Limuzina lui Putin a fost implicată într-un accident grav. Şoferul preferat al preşedintelui rus a murit pe loc - VIDEO Limuzina lui Putin a fost implicată într-un accident grav. Şoferul preferat al preşedintelui rus a murit pe loc - VIDEO

 


Maşina pe care Vladimir Putin o foloseşte pentru deplasări a fost implicată într-un accident frontal la viteză ridicată, scrie Gandul.info

Un Mercedes ce circula din sens opus a virat direct în faţa autovehicului prezidenţial, iar accidentul a dus la moartea şoferului preşedintelui rus.

Imagini şocante cu momentul accidentului au fost capturate pe camerele de supraveghere din Moscova. Pe aceste se poate observa cum la viteză ridicată, maşina din contrasens ajunge brusc în faţa BMW-ului folosit de Vladimir Putin.

Preşedintele rus nu era în maşină în momentul accidentului, fiind plecat în China pentru summitul G20.

Persoana care a decedat era şoferul oficial al acestuia cu o experientă de 40 de ani în domeniu.

Imaginile pot fi văzute mai jos


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.