Limuzina rusească Aurus are şi o versiune decapotabilă. Modelul a fost filmat la parada din Piaţa Roşie - VIDEO

Modelul rusesc ar putea fi un concurent interesant pentru Rolls-Royce Dawn.

Limuzina rusească Aurus are şi o versiune decapotabilă. Modelul a fost filmat la parada din Piaţa Roşie - VIDEO Limuzina rusească Aurus are şi o versiune decapotabilă. Modelul a fost filmat la parada din Piaţa Roşie - VIDEO

Câteva limuzine produse de ruşii de la Aurus au fost recent văzute în Piaţa Roşie, la o paradă militară.

Oficialii de la Aurus nu au spus prea multe despre model, dar clipurile video arată că modelul decapotabil urmează trăsăturile sedanului Senat. 

Modelul decapotabil utilizat pentru paradă are o serie de modificări speciale. Acestea includ eliminarea scaunului pasagerului din faţă şi instalarea unui suport de care pasagerii se pot ţine în timpul mersului. Maşina mai este echipate cu microfoane şi "materiale speciale de protecţie împotriva umezelii" care pot rezista la ploaie sau viscol.

Ca şi Senat, modelul decapotabil are un motor V8 care produce 590 CP şi cuplu de 880 Nm. Este conectat la o transmisie automată cu nouă viteze, care transmite puterea către roţi printr-un sistem de tracţiune integrală.

Nu este clar dacă Aurus va oferi o versiune pentru public, dar dacă ar fi aşa modelul rusesc ar fi un concurent interesant pentru Rolls-Royce Dawn.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.