Limuzina rusească Aurus are şi o versiune decapotabilă. Modelul a fost filmat la parada din Piaţa Roşie – VIDEO

Autor: ProMotor 23 apr. 2019 Știri auto

Câteva limuzine produse de ruşii de la Aurus au fost recent văzute în Piaţa Roşie, la o paradă militară.

Oficialii de la Aurus nu au spus prea multe despre model, dar clipurile video arată că modelul decapotabil urmează trăsăturile sedanului Senat. 

Modelul decapotabil utilizat pentru paradă are o serie de modificări speciale. Acestea includ eliminarea scaunului pasagerului din faţă şi instalarea unui suport de care pasagerii se pot ţine în timpul mersului. Maşina mai este echipate cu microfoane şi „materiale speciale de protecţie împotriva umezelii” care pot rezista la ploaie sau viscol.

Ca şi Senat, modelul decapotabil are un motor V8 care produce 590 CP şi cuplu de 880 Nm. Este conectat la o transmisie automată cu nouă viteze, care transmite puterea către roţi printr-un sistem de tracţiune integrală.

Nu este clar dacă Aurus va oferi o versiune pentru public, dar dacă ar fi aşa modelul rusesc ar fi un concurent interesant pentru Rolls-Royce Dawn.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide