Liniuţă de gradul 3: Mercedes E 63 S vs Dacia Logan MCV - VIDEO

Mercedes E 63 S ar putea fi maşina cea mai incredibilă maşină ...

Mercedes E 63 S ar putea fi maşina cea mai incredibilă maşină pe care o puteţi cumpăra la ora actuală, dar dacă bugetul tău ar fi mult mai ... modest? Atunci ai putea alege versiunea de patru ori mai ieftină: Dacia Logan MCV. Deşi cu toţii ştim care vor fi rezultatele, cei de la Carwow au făcut un experiment în care le-au pus să se întreacă.

Mercedes-AMG E63 Estate este oferit în două versiuni de putere. Versiunea de 571 CP şi 750 Nm cu transmisie AMG Speedshift MCT cu nouă rapoarte şi tracţiune integrală 4Matic+. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h se face în 3,6 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

În clip este folosită cea de-a doua versiune: Mercedes-AMG E63 S Estate cu acelaşi motor, doar că resursele sunt îmbunătăţite: 612 CP şi 850 Nm. Aceata oferă o serie de accesorii exterioare mult mai sportive.

Logan MCV are un motor de 0.9 litri cu 90 de cai putere şi transmisie Easy-R cu 5 trepte, aşa că nu are rost să comparăm performanţele.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.