Liniuţă: Mercedes-Benz G63 AMG vs Subaru WRX STI. Cine e mai rapid?

Cei de la CAR Magazine continuă seria liniuţelor de pe circuit, punând de data aceasta Mercedes-Benz G63 AMG faţă în faţă cu Subaru WRX STI. Două fiare cu totul şi cu totul diferite... totuşi, cine câştigă?

Liniuţă: Mercedes-Benz G63 AMG vs Subaru WRX STI. Cine e mai rapid? Liniuţă: Mercedes-Benz G63 AMG vs Subaru WRX STI. Cine e mai rapid?

Mercedes-Benz G63 AMG are, aşa cum ştiaţi deja, nu mai puţin de 540 de CP, dezvoltaţi din V8-ul său de 5.4 litri, precum şi un cuplu uriaş, de 760 Nm disponibili integral între 2.000 şi 5.000 rpm. Forma sa lipsită de aerodinamică şi greutatea mare, de 2.5 tone, este un mare dezavantaj.

Subaru WRX STI dezvoltă, la rândul său, „doar” 300 CP şi un cuplu maxim de 407 Nm disponibili integral abia la 4.000 rpm. Greutatea e mult mai mică, dar şi forma maşinii o ajută, pentru că are o aerodinamică foarte bună.

Cine câştigă?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.