Liniuţă pe şosea şi în off-road cu Mitsubishi L200, Volkswagen Amarok şi Toyota Hilux [VIDEO]

Nu vezi în fiecare zi drag race-uri cu camionete, dar iată că britanicii s-au gândit şi la asta. Avem mai jos un videoclip cu o cursă între un Mitsubishi L200, un Volkswagen Amarok şi o Toyota Hilux.

Liniuţă pe şosea şi în off-road cu Mitsubishi L200, Volkswagen Amarok şi Toyota Hilux [VIDEO] Liniuţă pe şosea şi în off-road cu Mitsubishi L200, Volkswagen Amarok şi Toyota Hilux [VIDEO]

Britanicii de la Auto Express au pus la cale două curse mai puţin obişnuite. Mai exact, o liniuţă pe asfalt şi una pe câmp. Cu camionete.

Protagoniştii sunt Mitsubishi L200, Volkswagen Amarok şi Toyota Hilux (din generaţia anterioară, ce-i drept). Noul L200 are un diesel de 2,4 litri care dezvoltă 181 CP, Amarokul are un TDI biturbo de 2,0 litri cu 180 CP, iar Hiluxul e pus în mişcare de un diesel de 3,0 litri care produce 171 CP.

Rezultatele curselor, în videoclipul de mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.