LIVE PROMOTOR: Conceptul Subaru WRX arată ca o Impreza pe steroizi

Subaru a ales calea cea sigură pentru Salonul Auto Frankfurt 2013. Mai exact, japonezii au venit în Germania cu actuala gamă de modele de serie şi doar două concepte – ambele prezentate deja.

LIVE PROMOTOR: Conceptul Subaru WRX arată ca o Impreza pe steroizi LIVE PROMOTOR: Conceptul Subaru WRX arată ca o Impreza pe steroizi

Japonezii de la Subaru au venit la Frankfurt cu spectaculosul concept Subaru WRX, care s-ar putea să devină, în cele din urmă, un succesor pentru modelul Impreza WRX STI din prezent.

Şi trebuie să spun că prototipul arată foarte bine. Dacă maşina de serie va arăta la fel de bine ca acest concept, Subaru va trage lozul câştigător în lupta cu rivalul Mitsubishi Lancer Evolution. Sigur, nu se ştie cu ce o să iasă la rampă Mitsubishi pentru următoarea generaţie a maşinii de raliuri pentru şosea, însă se anunţă un duel care merită urmărit.

Pe lângă studiul de design WRX, cei de la Subaru au venit la Frankfurt şi cu conceptul Viziv, care a avut parte de premiera mondială la Salonul Auto Geneva 2013. Viziv e un fel de crossover coupe cu două uşi de tip fluture care ar trebui să ne dea câteva indicii despre viitorul design al modelelor Subaru.

Cele două prototipuri au fost acompaniate de actuala gamă de modele de serie Subaru: Forester, XV, Legacy, Outback şi BRZ.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.