LIVE PROMOTOR: cum arată pe viu noua Dacia Logan MCV, dar şi Duster Aventure

Autor: Adrian Mihălţianu 05 mart. 2013 Știri auto

 

În realitate, noua Dacia Logan MCV arată cel puţin la fel de bine ca în poze – spatele este mai reuşit decât la noul Logan, doar cele două elemente din plastic stricând cumva liniile curate şi simple ale hayonului.

La interior, avem exact aceleaşi materiale de la noul Logan – plastice şi textile tari, dar şi sistemul multimedia cu ecran color tactil, care aduce maşina în modernitate.

Deşi s-a renunţat la uşile din spate ale fostului MCV în favoarea unui hayon, e uşor să încarci bagajele, din două motive – platforma de încărcare este joasă, iar hayonul, parcă preluat direct de pe Megane Classic, are o deschidere largă.

Nu avem soluţii sofisticate de stocare (trapă de schi, de exemplu), însă spaţiul aflat la dispoziţie este mai mult decât suficient – pe lângă cei 573 de litri, forma portbagajului este bine gândită, pentru a încăpea obiecte voluminoase.

Tot în standul Dacia de la Geneva 2013 am avut parte şi de ediţia specială Dacia Duster Aventure (deşi toată lumea aştepta faceliftul lui Duster). Din păcate, maşina expusă era încuiată, aşa încât ne rezumăm doar la impresiile despre exterior.

 

Dacia Duster Aventure arată binişor, dar nu credem că trebuia să existe neaoărat o ediţie specială ca asta, pentru că vine cu echipamente pe care orice client de Duster şi le poate cumpăra aftermarket. Probabil avantajele se vor regăsi la nivelul preţului atractiv.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide