Premiera  LIVE PROMOTOR: cum arată pe viu noua Dacia Logan MCV, dar şi Duster Aventure

Echipa ProMotor este prezentă la Salonul Auto Geneva 2013, de unde vă oferă impresiile la cald despre cel mai nou model românesc, Dacia Logan MCV.

LIVE PROMOTOR: cum arată pe viu noua Dacia Logan MCV, dar şi Duster Aventure LIVE PROMOTOR: cum arată pe viu noua Dacia Logan MCV, dar şi Duster Aventure

 

În realitate, noua Dacia Logan MCV arată cel puţin la fel de bine ca în poze – spatele este mai reuşit decât la noul Logan, doar cele două elemente din plastic stricând cumva liniile curate şi simple ale hayonului.

La interior, avem exact aceleaşi materiale de la noul Logan – plastice şi textile tari, dar şi sistemul multimedia cu ecran color tactil, care aduce maşina în modernitate.

Deşi s-a renunţat la uşile din spate ale fostului MCV în favoarea unui hayon, e uşor să încarci bagajele, din două motive – platforma de încărcare este joasă, iar hayonul, parcă preluat direct de pe Megane Classic, are o deschidere largă.

Nu avem soluţii sofisticate de stocare (trapă de schi, de exemplu), însă spaţiul aflat la dispoziţie este mai mult decât suficient – pe lângă cei 573 de litri, forma portbagajului este bine gândită, pentru a încăpea obiecte voluminoase.

Tot în standul Dacia de la Geneva 2013 am avut parte şi de ediţia specială Dacia Duster Aventure (deşi toată lumea aştepta faceliftul lui Duster). Din păcate, maşina expusă era încuiată, aşa încât ne rezumăm doar la impresiile despre exterior.

 

Dacia Duster Aventure arată binişor, dar nu credem că trebuia să existe neaoărat o ediţie specială ca asta, pentru că vine cu echipamente pe care orice client de Duster şi le poate cumpăra aftermarket. Probabil avantajele se vor regăsi la nivelul preţului atractiv.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.