LIVE PROMOTOR: Renault mizează pe concepte la Salonul Auto Frankfurt 2013

Renault a venit la Salonul Auto Frankfurt cu o armată de concepte. Pe lângă acestea, la standul francezilor mai pot fi văzute modele ca Renault Megane facelift, Renault Zoe şi Renault Twizy, precum şi o scurtă istorie a implicării Renault în Formula 1.

LIVE PROMOTOR: Renault mizează pe concepte la Salonul Auto Frankfurt 2013 LIVE PROMOTOR: Renault mizează pe concepte la Salonul Auto Frankfurt 2013

Conceptele sunt la tot pasul la standul Renault de la Salonul Auto Frankfurt 2013. Viziuni spectaculoase ale designerilor Renault, prototipurile francezilor ne indică felul în care ar fi trebuit să arate acum maşinile de serie.

Unul dintre cele mai spectaculoase concepte prezentate de Renault la Frankfurt 2013 este DeZir. Prezentat în 2010 la Salonul Auto Paris, Renault DeZir este în continuare o maşină care uimeşte prin designul futurist, chiar dacă nu foarte îndrăzneţ.

Un alt prototip este Renault Captur, care a avut parte de premiera mondială la Salonul Auto Geneva din 2011 şi care a devenit, în cele din urmă, crossoverul de serie Renault Captur.

Nu şi-a luat zborul, ci doar s-a transformat într-un crossover de oraş

Poate cea mai importantă prezenţă de la standul Renault a fost, însă, Renault Megane facelift. Compacta franceză s-a aliniat la noul limbaj de design adoptat de Renault (folosit şi pe Renault Captur) şi arată ceva mai bine ca înainte. Modificările stilistice aduse de acest al doilea facelift fac din Megane o maşină ceva mai serioasă, pregătită pentru lupta cu eternii rivali Volkswagen Golf şi Ford Focus.

Farurile au multe detalii plăcute

Renault nu a uitat nici de maşinile sale electrice, şi nici de implicarea sa în Formula 1. Astfel, francezii au atârnat pe două dintre pereţii standului câteva monoposturi de Formula 1 şi au afişat o scurtă istorie a motoarelor dezvoltate de ei pentru Marele Circ.

Care pasionat de Formula 1 nu ar vrea să aibă aşa ceva acasă?

Trei bucăţi Renault Twizy

Na, să te văd cum o scoţi de aici!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.