Premiera  LIVE ProMotor - standul BMW la Frankfurt 2011

În prima zi de presă la Salonul Auto de la Frankfurt 2011, producătorul german a avut onoarea de a deschide oficial evenimentul, ţinând prima conferinţă de presă anunţând lansarea noilor concepte i3 şi i8.

LIVE ProMotor - standul BMW la Frankfurt 2011 LIVE ProMotor - standul BMW la Frankfurt 2011

Noile concepte i3 şi i8 ne arată, categoric, linia pe care cei de la BMW se vor axa în viitor. Cele două modele electrice, au un aspect futurist, iar sloganul prin care sunt prezentate, "Megacity vehicle", ne sugerează că, în momentul în care vor deveni de serie, autonomia va fi pe măsură.

Nu degeaba s-au lăudat că vor avea cel mai mare stand din toate timpurile. Este impresionant, bavarezi au ocupat o hală întreagă, fiind prezentă chiar şi o pistă pe care rulează întregul arsenal BMW, de la maşini istorice până la maşiniile viitorului ca BMW i3 şi i8.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.