LIVE ProMotor - standul Dacia la Frankfurt 2011

De la Salonul Auto de la Frankfurt 2011 nu lipseşte nici constructorul autohton, standul Dacia fiind dominat de câteva versiuni interesante Duster.

LIVE ProMotor - standul Dacia la Frankfurt 2011 LIVE ProMotor - standul Dacia la Frankfurt 2011

Deşi Dacia nu a avut noutăţi marcante la Salonul Auto Frankfurt 2011, standul producătorului autohton a reuşit să atragă atenţia prin câteva prezenţe interesante, bazate pe Dacia Duster.

Evident, nu avea cum să lipsească de la salonul german bolidul Duster Pikes Peak, probabil cel mai important vector de imagine Dacia în acest moment. O maşină care, chiar şi pe loc, arată cu adevărat impresionant.

Apoi ne-a uimit versiunea preparată special pentru pompieri, care demonstrează că Duster nu este doar un SUV accesibil, ci are şi foarte multe posibilităţi de transformare, demonstrând un caracter util nebănuit. De altfel, gama de accesorii pe care le poate primi Duster este destul de generoasă, lucru demonstrat de alt model din standul Dacia.

La salonul german au mai fost prezentate şi două modele Sandero, respectiv Logan MCV, pe pieţele vestice acestea având schimbate liniile de echipare, care devin mai atractive prin prisma raportului preţ/dotări.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.