LIVE ProMotor – standul Ford la Frankfurt 2011

Printre noutăţie Ford expuse publicului prezent la Salonul Auto Frankfurt 2011 se numără conceptul Evos şi versiunile ST ale modelului Fiesta şi Focus.

LIVE ProMotor – standul Ford la Frankfurt 2011 LIVE ProMotor – standul Ford la Frankfurt 2011

Accentul în standul celor de la Ford este pus pe conceptul Evos, un exerciţiu de design şi inginerie. Dacă aceasta este linia pe care constructorul o va urma, cu siguranţă Ford va devenii un producător care va afişa produse sportive şi dinamice.

Pe lângă Ford Evos Concept se pot admira şi modelele Focus ST şi Fiesta ST, şi de asemenea Ford Focus echipat cu noul propulsor de 1,0 litri. Trend-ul electrificării este prezentat de către Ford print Ford Focus Electric şi Ford C-Max Hibrid.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.