LIVE PROMOTOR: un fel de VW Golf GTI mai accesibil şi mai tupeist

Kia a venit la Geneva cu un nou jucător în lumea hot-hatch-urilor, denumit cee'd GT în varianta cu patru uşi şi Pro_cee'd GT în varianta cu două uşi.

LIVE PROMOTOR: un fel de VW Golf GTI mai accesibil şi mai tupeist LIVE PROMOTOR: un fel de VW Golf GTI mai accesibil şi mai tupeist

 

Noua Kia Ceed GT se vrea un rival pentru noul Volkswagen Golf GTI şi care, la prima vedere, are ce-i trebuie pentru a concura cu ceilalţi jucători de pe scena hatchback-urilor rapide.

Exteriorul lui cee'd GT a împrumutat dunga roşie cunoscută de la VW Golf GTI, însă restul maşinii arată diferit de orice alt hot hatch de pe piaţă, iar acesta e un lucru bun. Simplu spus, modelul coreenilor poate fi o alegere potrivită pentru cei care vor un hatchback sportiv, dar care nu vine de pe meleaguri europene.

Cea mai mare surpriză a fost, însă, interiorul. Aici am găsit materiale de o calitate foarte bună, comparabilă cu rivalul din grupul VAG, precum şi un design plăcut şi modern. Mai mult, scaunele sport din faţă oferă un suport lateral foarte bun şi par a fi confortabile. Pe scurt, totul a fost peste aşteptări.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.