Loc de parcare vândut cu 765.000 de dolari

Un loc de parcare situat într-un complex rezidenţial a fost vândut pentru suma record de 765.000 de dolari, informează Bloomberg.

Loc de parcare vândut cu 765.000 de dolari Loc de parcare vândut cu 765.000 de dolari

Un loc de parcare situat într-un complex rezidenţial din Hong Kong a fost vândut pentru suma record de 765.000 de dolari, informează Bloomberg.

Din cauza spaţiului redus dar şi dezvoltatorilor imobiliari care construiesc locuinţe datorită cererii mari, însă nu amenajează la fel de multe locuri de parcări, raportul dintre cele două a scăzut considerabil.

Astfel, un loc de parcare obişnuit se vinde în prezent şi cu 250.000 de dolari. Totodată, deşi numărul locurilor de parcare a crescut cu 10% în intervalul 2006-2016, cel al autoturismelor înmatriculate a crescut cu 49% în acelaşi interval, transformând spaţiul destinat maşinii într-un bun foarte preţios.

Hong Kong a fost timp de 8 ani ani consecutiv oraşul cu cea mai puţin accesibilă piaţă imobiliară din lume.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.