Locul de muncă plătit cu 1.000 de euro în România la care nu se înghesuie candidaţii

Salariul atinge 4.500 de lei net!

Locul de muncă plătit cu 1.000 de euro în România la care nu se înghesuie candidaţii Locul de muncă plătit cu 1.000 de euro în România la care nu se înghesuie candidaţii

Cel puţin jumătate din autobuzele din Timişoara stau în parcare din lipsa şoferilor. Din cele 98 de autobuze ale societăţii de transport public din Timişoara doar jumătate sunt folosite. La fel şi în cazul tramvaielor şi al troleibuzelor, scrie Digi24.ro.

Conducerea societăţii mai are nevoie de 60 de şoferi, iar pentru a ocupa aceste locuri de muncă intenţionează să aducă şoferi din alte părţi ale ţării: din Reşiţa, Craiova sau chiar Bucureşti. Sunt dispuşi să le oferă cazare, bonuri de masă şi un salariu atractiv.

Salariul unui şofer şi a unui vatman care doresc să facă ore suplimentare şi care muncesc efectiv şi sâmbăta şi duminica ajunge la un  4.500 de lei net.

Criza de personal îi afectează direct pe călători. Cei mai mulţi mărturisesc că aproape în fiecare zi stau ca sardelele în mijloacele de transport.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.