Locul din maşină unde traficanţii ascund marfa de contrabandă – VIDEO

Autor: ProMotor 18 iul. 2019 Știri auto

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au descoperit ascunsă, în interiorul unui autoturism, condus de un cetăţean din Republica Moldova, cantitatea de 4.000 de grame de chihlimbar.

În data de 12 iulie poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi – I.T.P.F. Iaşi au oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Şiviţa – judeţul Galaţi, un autoturism marca Chrysler Voyager, condus de cetăţeanul B.I, din R. Moldova, în vârstă de 39 de ani.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în semiaripile din spate ale autoturismului, 45 de pietre de chihlimbar, cu o greutate totală de 4.000 de grame.

Bărbatul a declarat că intenţiona să transporte pietrele de chihlimbar în Turcia în vederea valorificării.

Întreaga cantitate de chihlimbar, în valoare de 4.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide