Loeb câştigă Raliul Germaniei

Sebastien Loeb, pilotul francez de raliu, şi-a atribuit trofeul Germaniei, după ce a câştigat competiţia cu 7 victorii consecutive.

Loeb câştigă Raliul Germaniei Loeb câştigă Raliul Germaniei

Victoria starului Citroen, Sebastien Loeb, din Germania vine în completarea celei câştigate cu greu în Finlanda. A urcat pe podium după ce a avut nu mai puţin de 7 victorii consecutive la toate probele din Raliul Germaniei. Loeb a avut o concurenţă seriosă la început din partea rivalului său principal, Mikko Hirvonen.  Pe locul secund a terminat un alt coechipier al lui Loeb, Dani Sordo.

Următoarea competiţie din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri va fi competiţia din Noua Zeelandă, ce va avea loc pe 28 august. Vom reveni cu informaţii.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.