Logan break, ţi se pregăteşte un concurent de la coreeni

Coreenii dezvăluie primele detalii despre noul break care va avea premiera la Salonul Auto de la Geneva...

Logan break, ţi se pregăteşte un concurent de la coreeni Logan break, ţi se pregăteşte un concurent de la coreeni

Hyundai dezvaluie primele detalii despre noul i30 Wagon. Acesta va avea premiera la Salonul Auto de la Geneva 2017. La fel ca in cazul variantei cu cinci usi, noul membru al familiei se remarca prin designul atemporal completat de eleganta si versatilitatea caroseriei wagon. Asemenea versiunii in cinci usi, i30 wagon a fost conceput pentru clientii europeni la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa din Rüsselsheim si produs la fabrica Nošovice, din Republica Ceha.

„i30 Wagon dispune de aspectul remarcabil al gamei i30, beneficiind totodata de noul simbol al gamei – grila frontala tip cascada. Linia plafonului, alaturi de proportiile dinamice, confera modelui o silueta distincta. Mai mult, profilul autovehiculului este accentuat de cadrul cromat, care evidentiaza geamurile laterale”, a declarat Thomas Bürkle, Chief Designer al Centrului de Design Hyundai Europa.

i30 Wagon va fi dezvaluit, impreuna cu celelalte noutati ale marcii, in cadrul conferintei de presa Hyundai, la Salonul Auto de la Geneva marti, 7 martie. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.