Logan creştere de vânzări în Rusia

Modelul Logan produs de Renault Logan tinde să devină unul din automobilele foarte populare, de curând intrând în Top 5 vânzări cu o creştere mai mare decât a pieţei.

Logan creştere de vânzări în Rusia Logan creştere de vânzări în Rusia

Primele patru automobile noi în topul popularităţii în Rusia în primele 7 luni, evident, sunt automobile Lada: Priora, Lada 2105/2107, Samara , Kalina. Însă modelul Renault Logan are meritul ca în ultima lună să ia faţa lui Ford Focus, vânzările crescând faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut cu 15%, până la 35.211 unităţi. În tot acest timp piaţa a avansat cu 9%, până la 963.688 unităţi, conform MEDIAFAX.

Modelul Logan este de altfel de departe cel mai de succes al grupului Renault în Rusia. La nivelul întregii game, grupul francez s-a plasat pe locul al cincilea în intervalul ianuarie-iulie, cu 50.801 de maşini vândute, în creştere cu 17% de la 43.264 unităţi în urmă cu un an. Raportat la Logan, Sandero nu se apropie deloc de nivelul de popularitate al versiunii în 3 volume, în cele 7 luni fiind vândute doar 6.128 unităţi.

Secretul Logan-ului constă tot în programul de înnoire pe care statul rus l-a demarat în luna martie. Astfel se acordă pentru o maşină veche1.200 euro la achiziţia uneia noi. Programul dispune de fonduri de 11,5 miliarde de ruble (277 milioane de euro) şi este programat să se încheie la finele lunii noiembrie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.