Logan hatchback - schiţe

Câştigătorul concursului de design ProMotor, Răzvan Mititelu, încearcă să ghicească linia de design pe care ar putea-o adopta Dacia în cazul modelului omonim Renault Sandero.

Logan hatchback - schiţe Logan hatchback - schiţe
Lansarea în America de Sud a noului model de clasă mică Renault Sandero a dat naştere la multe speculaţii privind un model omolog Logan hatchback, destinat pieţei europene, deşi, deocamdată, planurile oficiale ale Dacia nu au fost făcute publice. Răzvan Mititelu a încearcat să ghicească cum va deriva noul model dacia din Renault Sandero, sub sigla Dacia:

"Am ales aceeaşi idee a grilei faţă în spiritul literei V, care duce cu gândul la victorie, pentru că aceasta este identitatea creată de Renault pentru brandul Dacia. Grila faţă la viitoarele modele Dacia va suferi unele modificări, dar nu se va detaşa de esenţă, ţinând seama şi de aspectul general al maşinii, pentru ca în final să ducă la o formă închegată şi nu doar nişte elemente disparate. La fel am procedat şi cu acest nou venit Renault Sandero, am studiat un pic detaliile maşinii şi am creat o grilă faţă personalizată, cu colţuri mai rotunjite decât la Logan, pentru că am văzut că Sandero este un model mai rotunjit."
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.