Logan, în noile versiuni, fabricat în Rusia

Renault va fabrica, începând cu 2010, în Rusia, noi modele dezvoltate pe platforma Logan, fiind posibil ca pe lângă versiunea Logan Sedan să se adauge Sandero şi SUV-ul (Sport Utility Vehicle), lansat Dacia pentru a doua parte a anului 2009.

Logan, în noile versiuni, fabricat în Rusia Logan, în noile versiuni, fabricat în Rusia
"Renault intenţionează să înceapă construirea unei noi versiuni a Logan în uzina Avtoframos din Moscova la sfârşitul anului 2009 ori începutul lui 2010", a declarat Antoine Zeiger, managerul responsabil cu logistica În cadrul Renault Rusia, potrivit site-ului just-auto.com.

Oficialii Dacia au confirmat informaţiile, conform MEDIAFAX, care au precizat că, în afară de Logan berlină, noile modele dezvoltate pe platforma Logan vor fi fabricate la uzina Avtoframos, din Rusia, producţia urmând să înceapă peste doi ani.

În prezent, modelele dezvoltate de Renault şi Dacia sunt Logan Sedan, MCV, VAN, Pick-Up (camionetă de mici dimensiuni) şi Sandero.
Al şaselea model dezvoltat în Programul Logan va fi un SUV, a cărui lansare este planificată la sfârşitul anului 2009.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.