Logan nu are concurenţă

Modelul low-cost Logan, produs de uzina Dacia, este un succes de marketing şi nu va avea un concurent serios pe segmentul său de piaţă până în perioada 2009-2010, a declarat preşedintele grupului auto francez, Carlos Ghosn.

Logan nu are concurenţă Logan nu are concurenţă
Ghosn a arătat că Renault este mulţumit de situaţia actuală pe acest segment, având în vedere că lucrează deja la noua generaţie Logan şi are timp până în 2009, când este estimată apariţia primului model concurent.

Anul 2007 reprezintă o etapă importantă în programul Logan, întrucât Renault a lansat producţia automobilului în Iran, India şi Brazilia. Logan este fabricat în şapte state şi vândut pe 55 de pieţe, sub mărcile Renault şi Dacia. Începând cu luna aprilie, pe piaţa indiană au fost livrate deja 50.000 de unităţi Logan, produse la uzina de la Nashik.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.