Logan pilotat pe zăpadă de David Coulthard

Renault Logan s-a aliniat la startul Cursei Starurilor din Moscova, unde a fost pilotat de fosta vedetă Red Bull Racing, pe un circuit acoperit cu zăpadă.

Logan pilotat pe zăpadă de David Coulthard Logan pilotat pe zăpadă de David Coulthard

Cursa Starurilor de la Moscova a avut în prim plan două legende vii ale Marelui Circ, David Coulthard şi Alain Prost, precum şi pe tânărul pilot Jerome D'Ambrosio. Fostul pilot Red Bull Racing a pilotat un Renault Logan.

Într-o zi dificilă, din punctul de vedere al condiţiilor meteo, peste 5,000 de spectatori au venit pe Hipodromul Central din Moscova pentru a vedea a 23-a ediţie a Cursei Starurilor, un spectacolul sustinut pe zăpadă de mai multe celebrităţi din lumea motorsportului international.

În 2012, lista invitaţilor speciali a fost completă. 3 piloti de Formula 1 au făcut deliciul publicului: vice-campionul şi fostul pilot Red Bull Racing David Coulthard, de patru ori campion mondial de F1, Alain Prost şi tânărul Belgian Jerome D'Ambrosio, care a pilotat în echipa Marussia Virgin Racing în sezonul 2011 de Formula 1.

În prima etapă, Jerome, cel mai tânăr şi cel mai puţin experimentat dintre aceştia a surprins prin victoria sa. David Coulthard a ajuns la finiş al doilea, cu doar 0,008 secunde diferenţă. La Superfinala, britanicul s-a clasat pe locul secund, după rusul Ekaterinburg Kirill Ladygin, de trei ori câştigător al Cursei Starurilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.