Loganul care rupe norma. Fotografiat pe străzile din Bucureşti

Un pasionat de maşini din ...

Loganul care rupe norma. Fotografiat pe străzile din Bucureşti Loganul care rupe norma. Fotografiat pe străzile din Bucureşti

Un pasionat de maşini din Bucureşti ne-a trimis câteva poze cu un Logan tunat. Maşina arată atât de bine încât nu puteam să ţinem imaginile doar pentru noi. Având în vedere că nu ştim detaliile tehnice despre ea, ne mulţumim să o admirăm de la distanţă, deşi am fi curioşi să aflăm mai multe despre ea: motorizare, cât au costat toate modificările şi cam cum ar suna. 

GALERIE FOTO

 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.