Lotus Clark 25 Elise - ediţie limitată

Lotus a lansat o ediţie limitată la doar 50 de modele, numită Lotus Clark Type-25 Elise, pentru iubitorii sporturilor cu motor care încă îşi mai amintesc de legenda britanică Jim Clark.

Lotus Clark 25 Elise - ediţie limitată Lotus Clark 25 Elise - ediţie limitată

Lotus Clark Type-25 EliseDeşi iniţial Lotus a limitat această ediţie specială la doar 25 de modele destinate pieţelor din Anglia şi Irlanda, compania a anunţat că vor mai fi produse alte 25 Lotus Clark Type-25 Elise şi pentru pieţele Europei continentale. Modelul este un Lotus Elise SC care a primit câteva modificări, cum ar fi stratul verde de vopsea cu dungă galbenă pe mijloc sau numărul de pe portieră, care amintesc de Lotus F1, model pilotat de Jim Clark în anii 1963 şi 1965 când a câştigat titlul de campion mondial.

Cele 25 modele Lotus Clark Type-25 Elise  vor costa fiecare peste 65.000 euro în Europa. O parte din banii ce vor fi încasaţi de pe fiecare model vor fi trimişi Fondului Memorial Jim Clark. Numărul 25, împrumutat de la modelul pilotat de Jim Clark în anii săi de glorie, reprezintă numărul Grand Prix-urilor câştigate de pilotul englez.  Considerat de mulţi ca fiind cel mai talentat pilot din istorie, Jim Clark a trăit doar 32 de ani, sfârşind într-un accident fatal pe circuitul de anduranţă  "1000 km Brands Hatch".

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.