Lotus Eagle - campanie publicitară

Pentru promovarea viitorului Lotus Eagle, cei din marketing au ales un o campanie publicitară mai mult decât ciudată, al cărui slogan este Faceless People.

Lotus Eagle - campanie publicitară Lotus Eagle - campanie publicitară

Ciudata campanie de promovare “Faceless People” este însoţită de o pagină web în care sunt numărate zilele până la lansarea lui Lotus Eagle, cu ocazia London Motor Show 2008. Sloganul acestei campanii de promovare “FacelessPeople” este asociat unui alt mesaj, care îşi face apariţia imediat după completarea datelor cerute de acea pagină web şi anume "True Character Emerges".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.