Lotus Eagle - teste pe circuit

Dacă pozele de până acum ne dau o oarecare idee despre forma viitorului coupe Lotus, imaginile filmate ne gratulează şi cu soundul motorului, în plină acţiune pe circuit.

Lotus EagleLotus Eagle va fi construit pe platforma tehnică al lui Lotus Elise, ceea ce ridică un semn de întrebare asupra modului în care va fi amplasat cel de-al doilea rând de scaune ţinând cont de faptul că motorul va fi central şi asupra designului pe care îl va avea maşina.

În ceea ce privește propulsorul, Lotus va renunța la actualul 4 cilindri disponibil pe gama Elise pentru a-l înlocui cu un V6 de 3,5 litri de proveniență Toyota, necesar pentru a păstra un raport putere/greutate foarte bun în condițiile în care cele două locuri suplimentare vor aduce cu sine și o greutate crescută.

Mai multe informaţii legate de această maşină vor fi disponibile în preajma salonului din Marea Britanie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.