Lotus Ice Vehicle

Compania britanică a dat publicităţii primele poze şi clipuri video cu ultima sa creaţie: un vehicul inedit destinat explorării în regiunile ingheţate.

Comercializarea nu este exclusaLotus Ice Vehicle a fost devoltat pentru a folosit la Moon Regan TransAntarctic Expedition, dupa ce în prealabil a fost trecut prin probe de foc în Suedia. Desenat pentru a se putea deplasa atât pe zăpadă cât şi pe gheaţă, vehiculul inedit este pus în mişcare de o elice legată la un motor montat în partea din spate.

Mai multe detalii vom avean atunci când Lotus va prezenta oficial maşinăria.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.