Lucian Răduţ a câştigat Trofeul The Best of Super Rally Bucureşti – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 20 nov. 2018 Știri auto

În acest weekend, în Bucureşti, a avut loc ultima etapă din Campionatul Naţional de Super Rally. La start s-au aliniat 57 de piloţi atât din România, cât şi invitaţi internaţionali. Unul dintre deschizătorii de drum ai cursei triplul campion naţional absolut la raliuri şi campion mondial WRC Junior, Simone Tempestini. Opel Insignia GSi a fost maşina oficială care a asigurat siguranţa traseului.

Printre numele importante prezente s-a numărat Titi Aur, Bogdan Marişca, Paul Andronic, Bogdan Cuzma, Edu Stan, Lucian Răduţ, Gunther Graef şi Lucien Hora. 

Lucian Răduţ a câştigat Trofeul The Best of Super Rally Bucureşti, în timp ce pe clase, victoriile le-au aparţinut lui Marişca (Clasa 1), Robert Barabas (2A), Adrian Teslovan (2B), Andrei Georgescu (3), Răduţ (4) şi Cătălin Cedric Ghigea (Istorice).

Aceasta este a doua etapă de Super Rally la care Opel este partener şi a treia competiţie automobilistică susţinută de marca germană anul acesta.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide