Lucrări la partea carosabilă în punctul de frontieră Giurgiu – Ruse

CNAIR anunţă că astăzi, 30.07.2019, în jurul orei 11:00, încep lucrări de remediere a părţii carosabile în vama Giurgiu – Ruse, pe sensul Ruse - Giurgiu.

Lucrări la partea carosabilă în punctul de frontieră Giurgiu – Ruse Lucrări la partea carosabilă în punctul de frontieră Giurgiu – Ruse

CNAIR anunţă că astăzi, 30.07.2019, în jurul orei 11:00, încep lucrări de remediere a părţii carosabile în vama Giurgiu – Ruse, pe sensul Ruse - Giurgiu.

Lucrările vor începe marţi, 30.07.2019, în jurul orei 11:00 şi vor dura aproximativ 12 ore, dar pentru a se usca stratul de asfalt poaspăt aşternut şi pentru a rezista traficului greu mai este nevoie de încă 5 ore de până la reluarea circulaţiei în zona lucrărilor.

Lucrările efectuate sunt în perioada de garanţie şi sunt suportate de către constructor.

Potrivit instituţiei, ziua de marţi a fost aleasă pentru execuţia lucrărilor după analiza statisticilor de trafic în acest punct de frontieră, statistici care arată ca marţea este cel mai redus trafic în acest punct de frontieră. Spre exemplu, în ziua de marţi, traficul rutier în vama Giurgiu – Ruse este mai scăzut cu aproximativ 30% faţă de ziua de luni.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de autostrăzi şi drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.