Lucrările la centura Sucevei au fost reluate, dar de firme din Bucureşti

Lucrările de amenajare a centurii oraşului Suceava vor fi preluate de asocierea de firme Teo Trans şi Straco din Bucureşti, deşi ar fi trebuit finalizate încă din 2012.

Lucrările la centura Sucevei au fost reluate, dar de firme din Bucureşti Lucrările la centura Sucevei au fost reluate, dar de firme din Bucureşti

Deşi lucrările trebuiau să fie terminate acum doi ani, sucevenii şi şoferii aflaţi în tranzit prin zonă vor trebui să aştepte până pe 14 noiembrie 2014 pentru a putea circula pe tronsonul care face legătura între DN2, zona Pătrăuţi şi DN17, localitatea Şcheia.

Deşi CNADR promite că centura va fi dată în folosinţă până la data menţionată mai sus, prefectul judeţului dă ca termen de finalizare jumătatea lunii decembrie. Acesta a mai precizat că 97% din lucrări au fost deja realizate, dar pentru deschiderea circulaţiei mai este necesară reabilitarea a 4.000 metri pătraţi, trasarea de marcaje şi montarea parapeţilor metalici pe o distanţă de 6,1 km.

Pentru acest tronson, valoarea totală a lucrărilor este de 5,8 milioane de lei, termenul de execuţie fiind de 45 de zile.

Mai multe detalii găsiţi pe mediafax.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.