Lumeneo Smera

Din lateral pare un Smart. Din față pare jumătate de Smart. În realitate se poate dovedi însă o soluție pentru aglomerările urbane.

Lumeneo Smera Lumeneo Smera
Lemeneo SmeraCreat de Daniel și Thierry Moulene, Smera este un model ce va fi fabricat în Franță, va avea propulsie electrică și cel mai probabil se va comercializa începând cu anul viitor la un preț ce îl va depași pe cel al unui Smart ForTwo. Deși la prima vedere poate părea mare, pentru o mașină lunga de 2,45m, lată de 1,45 și lată de 0,8 metri, acesta este justificat de seria mică, de doar 250 de exemplare ce se intenționează a se asambla anul viitor pe de o parte și de cele 80 de kilograme de baterii Litiu-Ion ce asigură propulsia modelului de 350 kg, pe de altă parte.

Acestea pun în mișcare cele două motoare electrice montate în roțile spate, ce împreună însumează 40 de CP și un cuplu de 1000 Nm. Da, nu e nici o greșeală, 1000 Nm. Iar accelerația până la 100 de km/h se realizează în 8 secunde, în timp ce viteza maximă este 130 de km/h iar autonomia de 150 km, suficientă pentru o utilizare preponderent urbană.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.