Lumini de zi cu LED-uri pentru VW Golf

În locul vechilor blocuri optice faţă, întreaga gamă VW Golf VI va putea fi echipată cu noile faruri cu lumini de zi pe bază de LED-uri.

Lumini de zi cu LED-uri pentru VW Golf Lumini de zi cu LED-uri pentru VW Golf

Pentru cei care au optat pentru blocuri optice spate cu LED-uri, acum vor putea să-şi echipeze maşina şi cu noile faruri cu lumini de zi prevăzute cu LED-uri, preluate de la fratele din gamă, noul VW Eos.

Noile blocuri optice cu lumini de zi cu LED-uri vor fi oferite opţional în schimbul unei sume de aproximativ 1.300 euro. În banii aceştia veţi mai primi şi un pachet de faruri cu bi-xenon noi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.