Luptă între fraţi de sânge: Volkswagen Golf R vs. Touareg V8 TDI. VIDEO

Unul e un hot hatch cu 300 CP, celălalt e un SUV mare cu motor diesel V8. Tu care crezi că o să câştige o liniuţă pe sfert de milă?

Luptă între fraţi de sânge: Volkswagen Golf R vs. Touareg V8 TDI. VIDEO Luptă între fraţi de sânge: Volkswagen Golf R vs. Touareg V8 TDI. VIDEO

Nemţii de la Auto Bild s-au gândit că ar fi frumos să pună la încercare două maşini de la acelaşi producător, dar din universuri complet diferite. Mai exact, un Volkswagen Golf R şi un Volkswagen Touareg V8 TDI. Primul e un hot hatch cu motor de 2,0 litri pe benzină care dezvoltă 300 CP, al doilea e un SUV cu motor diesel de 4,2 litri care produce 340 CP şi un cuplu imens de 800 Nm.

Aşadar, care credeţi că o să fie câştigător într-o liniuţă pe sfert de milă? Răspunsul, în videoclipul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.