Luxury Car Show

Luxury Car Show Bucuresti 2007 - expoziţia celor mai frumoase, scumpe, rapide şi rare maşini din lume - vine în perioada 23 – 27 mai la Bucureşti, la Tiriac Expo.

Luxury Car Show Luxury Car Show

Cea mai spectaculoasă expoziţie de maşini de lux din lume, Luxury Car Show Bucureşti 2007 va prezenta maşini de lux în valoare de aproximativ 10 milioane de euro, multe dintre ele fiind premiere absolute pentru publicul din România.

Printre modelele de colecţie expuse, majoritatea unicate, se numară mărci ca Ferrari, Lamborghini, Pagani Zonda, Koenigsegg, Spyker, Aston Martin, Mansory Tunning, Maybach, Porsche, Jaguar, Rolls Royce, Bentley, Cadillac, Land Rover, Lexus, Walz Hardcore Cycles sau maşini de Formula 1. Cele mai scumpe exemplare expuse la Luxury Car Show Bucureşti 2007 sunt un model Ferrari Enzo în valoare de 850.000 de euro, Pagani Zonda Roadster de 720.000 euro şi Koenigsegg, de 650.000 euro.

Programul expoziţiei este zilnic, între 09:00 şi 20:00, iar biletele de intrare se pot achiziţiona de la Metro Otopeni. Costul unui bilet este de numai 15 RON de persoana, iar pentru ziua VIP (23 mai) costul biletului este de 50 RON.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.