Luxury Show 2007

În cele trei zile, în care porţile au fost larg deschise pentru cei cu conturi consistente, comercianţii de lux şi-au atins scopul. Automobilele şi ambarcaţiunile au fost în centrul atenţiei şi pe lista de cumpărături a celor potenţi financiar, tranzacţiile totalizând aproape 13 milioane de euro.

Luxury Show 2007 Luxury Show 2007

Cel mai scump automobil expus a fost un superb Bentley Azure, care şi-a găsit clientul încă din prima zi. Valoarea tranzacţiei s-a ridicat la aproape 450.000 de euro. Norocosul posesor este un român, acesta a scos din buzunar un consistent avans pentru a aconta maşina încă de la deschiderea oficială a târgului. Totodată, pentru Lamborghini Spyder există de asemenea un cumpărător ferm, dar tranzacţia nu a fost încă încheiată.

Un alt model cu preţ astronomic care a atras privirile şi a debitat un cont cu circa 280.000 de euro a fost personalizatul Mercedes CL FAB Design. Acoperit în vopsea cu pulbere de aur şi având tapiţerie din piele de crocodil, modelul a fost una din vedetele expozitiei.

Din categoria automobile în ediţii limitate, Range Rover Sport Arden Stronger s-a vândut încă din prima zi, pentru un preţ de 118.000 euro. Dopat cu 520 de cai, încălţat cu jante de 22” şi beneficiind de un kit sportiv, SUV-ul a fost printre primele modele care şi-au găsit un viitor posesor.

Pe lista de cumpărături au mai figurat un Subaru Tribeca, model 2008, de 43.000 de euro, un Infinity FX 35, cotat la 55.000 de euro, un Mercedes GL 320 Cdi, preţ de catalog 80.000 de euro şi 5 BMW-uri X5 cu o valoare cumulată de peste 350.000 de euro.

Tranzacţia cea mai spectaculoasă a fost, însă, yachtul de aproape un milion de euro, Princess 42, cel mai scump exponat prezent la Luxury Show. Celelalte bijuterii marine vandute au fost un yacht Azimut 43 S, cotat la 860.000 de euro, şi o versiune mai mică Azimut 39, cu un preţ de aproape jumătate de milion de euro. Ambarcaţiunile vor fi livrate clientilor la primăvară.

De asemenea, la această ediţie a Luxury Show 2007 nu au lipsit vedetele autohtone sau creatorii de modă cunoscuţi, ca şi Cătălin Botezatu. Mai multe poze în galeria de imagini apropo.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.