Luxury Show 2008 - un weekend de milioane

Joi seara a fost inaugurat singurul show cu produse de lux din România, Luxury Show 2008. Pe final de an şi început de criză mondială, Romexpo este, pentru un weekend, gazda unor mărci prestigioase, din toate domeniile şi mai ales cel auto.

Joi seara a avut loc inaugurarea oficială a "Kilometrului Zero" în materie de lux şi extravaganţă, Luxury Show 2008 fiind un eveniment desfăşurat după un concept inedit, denumit "Luxury City" şi care speră să atragă peste 10.000 de vizitatori în decursul acestui weekend.

Având în vedere că în 2009 este de aşteptat să resimţim mult mai pregnant efectele crizei mondiale, s-ar putea ca această ediţie a Luxury Show să fie ultima în care să te plimbi nestingherit printre maşini de lux, iachturi scumpe, haine de superfirmă, parfumuri exorbitante sau diamante intangibile.

VEZI AICI GALERIA FOTO DE LA LUXURY SHOW 2008

VEZI AICI FETELE DE LA LUXURY SHOW 2008

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.