Machetă 1:43 Solido: Renault Duster

Cel mai ieftin SUV din lume, Dacia Duster, costă 10.500 euro în România. Însă poţi avea un Renault Duster chiar şi mai ieftin. Cu numai 50 euro! Doar că e mult mai mic...

Machetă 1:43 Solido: Renault Duster Machetă 1:43 Solido: Renault Duster

Iată că Dacia Duster nu merită respectul cuvenit recordului de cel mai ieftin SUV din lume, deoarece corespondentul său Renault Duster este modelul care are dreptul la o versiune 1:43, fabricată de specialistul în machete de maşini Solido.

Macheta 1:43 Renault Duster

Macheta Dacia Duster nu este realizată aşa de ieftin cum aţi crede, beneficiind de suficient de multă atenţie la detalii. Astfel, nu lipsesc detaliile cromate (evident, e vorba de un plastic "cromat"), barele de amarare pe acoperiş, pragurile laterale, jantele din "aliaj" (printre spiţele cărora se pot observa discurile de frână - în faţă) sau inscripţia DUSTER de pe hayon.

Interiorul, însă, se pare că adoptă acelaşi stil de finisare insuficient de bună a modelului 1:1, detaliile fiind prea fade. Se remarcă, totuşi, schimbătorul de viteze "cromat" sau indicatoarele de bord

Aşteptăm cu interes macheta dedicată SUV-ului naţional. Ştiţi cumva dacă există vreun fabricant de machete în România? Sau va trebui să aşteptăm ca Solido să înlocuiască sigla machetei Renault Duster?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.