Machetă din aur: Bugatti Veyron Diamond Edition

Deşi e criză, tentaţiile pentru milionarii excentrici nu lipsesc. Cel mai recent exemplu: în loc să îţi iei un Bugatti Veyron real, poţi da bani mai mulţi pentru o machetă 1:18 realizată din aur. Cum sună?

Machetă din aur: Bugatti Veyron Diamond Edition Machetă din aur: Bugatti Veyron Diamond Edition

Nu de mult am văzut un Bugatti Veyron vopsit în aur. Bineînţeles, în Kuwait, unde prinţii petrolului parcă nu au limite când vine vorba de a-şi satisface gusturile excentrice foarte costisitoare.

Acum, însă, vorbim de un Bugatti Veyron realizat integral din aur. Are un preţ de 2 milioane de lire sterline (cca. 2,4 milioane euro), este denumit Diamond Edition şi va fi fabricat în doar 3 exemplare.

Timpul de fabricare pentru fiecare exemplar este de aproximativ 2 luni, iar materialul folosit este aur de 24 de carate. Nu lipsesc din meniu diamantele. Masa maşinii ajunge la 7 kg... moment în care toată lumea va remarca, normal, o mare discrepanţă: cum poate un Veyron să cântărească doar atât?!

Explicaţia: este vorba de o machetă Veyron, la scara 1:18. Exact, o maşină pe care o ţii doar în vitrină. Sau pe care i-o poţi oferi cadou fiului, dacă acesta este Richy Rich. Şi asta deoarece vorbim de o machetă funcţională, având volan care poate vira roţile, capote şi uşi care se pot deschide şi o foarte mare atenţie la detalii.

Dacă tot dai atâţia bani, este normal să mai primeşti şi alte lucruri la pachet: un istoric foto al procesului de fabricaţie al maşinii, un certificat de autenticitate (nu care cumva să fie vreo copie chinezească!), o cutie din sticlă şi o servietă din aluminiu, pentru transport.

Prin urmare, dacă îţi permiţi să râzi în nas crizei, poate ar trebui să îţi iei acest Bugatti Veyron din aur. Deşi noi îţi recomandăm unul adevărat, pe care să îl poţi conduce.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.