Macheta Lamborghini Aventador mai scumpă ca maşina reală!

E de zece ori mai mică, dar de zece ori mai scumpă decât un Lamborghini Aventador. Vezi de ce costă această machetă peste 4 milioane de dolari!

Lamborghini Aventador a impresionat pe toată lumea anul acesta, cu ai săi 700 CP şi cu demarajul 0-100 km/h de doar 2,9 secunde, dar mai ales prin look-ul său SF. Preţul de 250.000 de euro, însă, şi-a pierdut caracterul exclusivist, în favoarea celei mai noi versiuni a supercarului italian.

Este vorba despre o machetă realizată la scara 1:8, care costă 3,5 milioane de euro, de 12 ori mai mult decât un Lamborghini Aventador veritabil!

Cel mai scump Lamborghini Aventador... e o macheta! de pe tare.ro

Deşi cu banii ăştia doritorii şi-ar putea lua un Veyron şi o vilă pe Coasta de Azur, macheta de Aventador este mai extravagantă, caroseria fiind din carbon şi aur, iar jantele şi interiorul din aur şi platină.

Macheta de Aventador a înregistat deja trei recorduri mondiale:

  • cel mai scump model miniatural realizat vreodată: 4,8 milioane USD şi 500 de ore de manoperă
  • cel mai preţios logo Lamborghini, decorat cu diamante
  • cea mai sigură cutie de protecţie din lume, carcasa ce protejează macheta este realizată din sticlă anti-glonţ

Creatorul Robert Gulpen pretinde că toate materialele pe care le-a folosit la macheta sa au costat cel puţin două milioane de euro, dar a afirmat că, în urma licitaţiei, 690.000 de euro vor fi donaţi în scopuri caritabile.

DACĂ AI FI MILIONAR, AI DA BANII PE MACHETA AVENTADOR DE 3,5 MIL. EURO?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.