Mădălina Ghenea, despre măsura succesului şi dragostea ei secretă, în The One

Numărul din luna martie al revistei The One o prezintă pe Mădălina Ghenea, celebrul top model român, într-un pictorial sexy şi un interviu în care aceasta vorbeşte despre cariera sa, măsura reală a succesului şi dragostea ei secretă, informează un comunicat.

Mădălina Ghenea, despre măsura succesului şi dragostea ei secretă, în The One Mădălina Ghenea, despre măsura succesului şi dragostea ei secretă, în The One

În numărul din luna martie al revistei The One, Mădălina Ghenea apare într-un pictorial inspirat din filmele vechi italiene ce o aveau ca protagonistă pe Sophia Loren. Cadrele au fost realizate în Sicilia şi poartă semnătura fotografului Fabrizio Ruffo.

Mădălina a acceptat să povesteasca în interviul din The One despre noua ei carieră şi măsura reala a succesului, dar şi despre dragostea ei secretă.

În interviul ce însoţeşte pictorialul, Mădălina Ghenea spune că este îndrăgostită de ţara ei: "Face parte din mine. Şi, cu toate bilele negre, mi-e dor de ţara mea. Pentru că e o dragoste oarbă şi refuz să văd defectele, spun mereu străinilor că, dacă te naşti şi creşti în România, te vei descurca oriunde în lume. Acasă totul e mai greu, mai încurcat, ca să schimbi ceva trebuie să muţi munţii din loc. România m-a învăţat să lupt - când te naşti într-o ţară săracă, într-o familie modestă, creşti cu vise".

Românca îi este recunoscătoare lui Dumnezeu că s-a născut în această ţară, într-o familie modestă. "Aşteptam un an ca să vină Crăciunul şi să simt mirosul de portocale (...), o tablă de şah primită cadou de ziua mea mă făcea să mă simt cel mai fericit copil din lume. Asta mă face să apreciez în fiecare clipă ce primesc acum şi să nu încetez nicio secundă să mă minunez de cât de frumoasă e viaţa. România m-a învăţat să muncesc şi numai prin muncă te bucuri cu adevărat de rezultate".

În acelaşi interviu din The One, Mădălina Ghenea vorbeşte şi despre proiectele ei în cinema şi despre faptul că ar fi extrem de fericită să lucreze cu Sergiu Nicolaescu: "Mi s-ar înmuia picioarele să fiu contactata de Sergiu Nicolaescu sau de unul dintre talentaţii tineri regizori români. Sau să joc alături de Maia Morgenstern".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.