Made in China

Două replici chinezeşti ale modelelor de succes Toyota RAV4 şi BMW X5 vor fi prezente în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Made in China Made in China

Precum va prezentam în acest articol, Shunghuan SCEO împrumută multe elemente de desing de la BMW X5 şi Toyota Land Cruiser şi este deja în vânzare în ţări precum Italia şi Franta. Al doilea SUV chinezesc, Zhejiang Jonway UFO RV şi-a făcut debutul european la Salonul Auto de la Bolonga şi aminteste lesne de prima generaţie Toyota RAV4.

Ambele modele vor fi prezente la show-ul german de la Frankfurt şi vor fi disponibile pentru piata locală din octombrie. Chinezii au promis de asemenea că vor prezenta cu ocazia salonului şi un mini hatch foarte ieftin, ce se va vinde cu o sumă de până în 7000 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.