Made in Romania. Maşini modificate pentru transport de ţigări din Ucraina [VIDEO]

De-a lungul timpului poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei...

Made in Romania. Maşini modificate pentru transport de ţigări din Ucraina [VIDEO] Made in Romania. Maşini modificate pentru transport de ţigări din Ucraina [VIDEO]

De-a lungul timpului poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei au adunat în curtea instituţiei o veritabilă colecţie de autoturisme cu pereţi falşi şi tot felul de ascunzători, în care erau transportate ţigări de contrabandă.

Aproape jumătate din ţigările de contrabandă confiscate anul trecut au intrat în România pe la frontiera de nord. Oamenii legii nu au oprit doar marfa, ci şi maşinile folosite de traficanţi. Prin urmare, curtea Poliţiei de Frontieră din Sighetu Marmaţiei s-a transformat în parc auto.

Sunt 250 de vehicule aici, de la autoturisme şi până la TIR-uri. Toate modificate în funcţie de inspiraţia contrabandiştilor, scrie Digi24.ro

Contrabandiştii au apelat şi la tehnologia modernă, aceştia încercând să transporte ţigările cu ajutorul dronelor, însă metoda n-a avut prea mult succes.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.